datagedreven
besluitvorming
voor ieder bedrijf.

simply smarter.

checkmark icon

Geen dure licenties en langlopende contracten

checkmark icon

Optimaliseer processen

checkmark icon

Meer inzicht, betere sturing

Jouw bedrijfsdata maken wij inzichtelijk. En te begrijpen.

  • Dankzij monitoring spelen wij snel in op (on)verwachte veranderingen.

  • Door de nieuwste technieken en tooling zijn onze diensten voordeling en snel.

  • Volledige maatwerk oplossingen die meegroeien met uw organisatie.

Het datalandschap van morgen.

Data is essentieel om de vragen van vandaag en morgen te kunnen beantwoorden. Ieder bedrijf beschikt over data: informatie over logistiek, financiën, klantgedrag en productie. Data verzamelen en opslaan is niet erg ingewikkeld. Besluiten nemen op basis van data des te meer.

Hoe haal je waarde uit data? Wat Mimmir doet is niet nieuw. Sterker nog, we lopen jaren achter. Al decennia lang nemen de grootste multinationals datagedreven beslissingen. Met een onmisbare rol voor de techgiganten, 's werelds duurste consultants en slinkse verdienmodellen.

Mimmir haalt dezelfde waarde uit data. Maar dan met een slimme en schaalbare benadering van data-integratie tegen een eerlijke prijs. Laat vandaag de dag zijn waarop data voor iedereen bereikbaar wordt. Low-code en Open Source. Voor zowel Business Intelligence als Data Science. Zonder dure partners en mét beheer door een Nederlandse specialist.

Wij zijn Mimmir en wij stellen ieder bedrijf in staat om te bouwen en vertrouwen op bedrijfsdata.

Kan dit niet slimmer?

Het team van Mimmir heeft ruime ervaring met verschillende omgevingen, technologieën en implementatieprocessen. Begin 2020 bundelde Albert Jan, Chris en Laurens hun krachten en sindsdien zorgen ze ervoor dat de technieken van multinationals kunnen worden ingezet bij alle bedrijven.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie en slimme uitbreidbare modules is Mimmir in staat klanten snel te helpen. Ze maken de ontsluiting en verwerking van data voor zowel business intelligence als data science mogelijk.

De leidraad in ieder proces: "Kan dit niet slimmer?"

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Mimmir?

Mimmir wil bij iedere klant de beste maatwerkoplossing neerzetten en werkt met een aantal stappen om te komen tot die beste oplossing:
Stap 1: Inventarisatie
Een traject start met een Quikscan bij het bedrijf. We maken een analyse van de bestaande IT-voorzieningen en bijkomende processen.
Stap 2: Optimaliseren interne processen
Door bestaande processen efficiënter in te richten en de datasets op te schonen zorgen wij ervoor dat het bedrijf klaar is voor een verdiepende stap wat betreft het ontsluiten en analyseren van data.
Stap 3: Voorstel
Aan de hand van de Quikscan ontwerpt Mimmir een voorstel op maat rekening houdend met de wensen van het bedrijf.
Stap 4: Implementatie
Na de keuze voor een bepaald dataproject start de implementatie. Dit duurt afhankelijk van de klant gemiddeld 2 á 3 maanden. Gedurende de implementatie van de dataoplossing heeft iedere klant van Mimmir een eigen contactpersoon en zijn er altijd meerdere medewerkers van Mimmir betrokken bij een project.
Stap 5: Monitoring (optioneel)
Mimmir biedt na implementatie van een dataproject monitoring op afstand. Zo blijven processen altijd draaien en kan op tijd worden ingespeeld op (on)verwachte veranderingen.

Hoe weet ik of de IT-voorzieningen van mijn bedrijf op orde zijn?

Kun je met één klik op de knop zien wat de vijf belangrijkste klanten van jouw bedrijf zijn? Of moet je hiervoor eerste data uit verschillende systemen exporteren naar Excel?
Dat kan wat Mimmir betreft slimmer.

Overweeg je om een medewerker aan te nemen voor de grote administratieve workload?
Mimmir helpt processen te optimaliseren en te automatiseren.

Weet je niet precies welk systeem de ‘waarheid’ laat zien over je kwartaalcijfers omdat systemen afwijkende resultaten laten zien?
Door data op te schonen en systemen aan elkaar te koppelen zorgt Mimmir voor één waarheid.

Ieder bedrijf heeft verschillende behoeften op het gebied van IT. De mogelijkheden zijn oneindig: van een CRM-systeem tot firewall, van datawarehouse tot een applicatie op maat. Mimmir heeft expertise in huis op verschillende vlakken en denkt graag vrijblijvend met jouw bedrijf mee.

Welke software gebruikt Mimmir?

Mimmir werkt met een zelf ontwikkeld framework waarmee bronnen op een generieke manier worden ontsloten. Dit proces (data ingestion) gebeurt in Python. Data wordt veelal opgeslagen op AWS S3 of Azure ADLS (Azure Data Lake Services). Om in rekenkracht horizontaal te kunnen schalen gebruiken we Apache Spark binnen Databricks. Als klant zit je op geen enkele manier ge-vendor-locked of vast aan een platform. Alle technieken die we gebruiken zijn open-source en omdat we metadata gedreven werken kunnen we eenvoudig van AWS naar Azure en vise-versa.

Bouwt Mimmir websites?

Mimmir focust zich op dataoplossingen en automatiseren en bouwt geen websites. We kunnen je wel doorverwijzen naar gepassioneerde marketingbureaus.

Bouwt Mimmir applicaties (apps)?

Mocht een bestaand ERP of CRM systeem niet aansluiten bij de wensen van de klant dan kan Mimmir applicaties op maat bouwen. Arts Food Products is hiervan een mooi succesverhaal. Bij deze klant heeft Mimmir de gehele keten geautomatiseerd.

Plan een 15 minuten call

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? We denken graag mee!

Plan een call

Laurens de Louw

Laurens de Louw

software engineer

Software en platformen

supplying to mimmir data
supplying to mimmir data
supplying to mimmir data
supplying to mimmir data
supplying to mimmir data